• Wispe 10 jaar

    Ons verhaal
  • Opening

    Binnen een recortijd van 48 uur hebben we met crowdfunding het benodigde bedrag van 200.000,- euro opgehaald. Dank voor jullie support! Dit jaar gaan we de deuren van onze brouwerij openen!

    Campagne

Onze bieren

Ontdek onze klassiekers, seizoensbieren en brouwlab bieren. In karakter zijn ze heel verschillend. Wat onze bieren gemeen hebben is dat ze met volle aandacht, passie en alleen natuurlijke ingrediënten worden gebrouwen.

ontdek onze bieren

Ons verhaal

Drie broers en een oude vestingstad waar de laatste bierbrouwerij in 1920 haar deuren sloot. In 2009 begonnen Jerrit, Jitze en Remko Vellenga aan het avontuur om Weesp als bierstad weer op de kaart te zetten. In 2019 openen zij hun eigen brouwerij in een kerk.

Lees meer

Brouwerij

Aan een goed glas Wispe gaat een heel proces vooraf: van de brouwgranen, hop en kruiden, tot het brouwen, lageren en bottelen van het bier. Bij ons brouwproces staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. Bezoek straks onze brouwerij en ontdek onze bieren.

Bezoek de brouwerij

Proeflokaal

Zin in Wispe bier? In ons proeflokaal kun je ze binnenkort allemaal proberen. Ook kun je hier genieten van lekker eten. Het proeflokaal bevindt zich net als de brouwerij in de kerk. Een sfeervolle plek waar ontmoeten, gastvrijheid en genieten centraal komen te staan.

Wispe proeflokaal