Meet the team | Wendy

12/05/2022 - leestijd 2 minuten

 

Wendy werkt bij Wispe sinds juli 2021 in onze bierwinkel. Je kunt haar hier op dinsdag en donderdag vinden.

Hoe kwam je terecht bij Wispe?
Ik ben bij Wispe terecht gekomen via Marijke, mijn buurvrouw. Zij werkt in het Grand Café van Wispe en stelde voor om hier te solliciteren. Dat leek me een leuk idee.

Wat vind je leuk aan je werk?
Ik heb hier in de bierwinkel echt mijn eigen plek waar in met plezier werk, het is een beetje mijn eigen toko binnen Wispe. Ook vind ik het klantcontact erg leuk. Er zijn inmiddels veel vaste klanten waarmee ik een persoonlijk praatje kan maken. Vaak erg gezellig. Ik wil mijn klanten ook echt de aandacht geven en zorgen dat ze zich comfortabel voelen in de winkel. Verder geef ik bieradvies en help ik bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een origineel cadeau.

Wat wordt het meest verkocht?
Het blond bier! Dat is echt onze hardloper. De Wispe bierpakketten zijn ook populair. Dan heb ik het over de Wispe Bierproeverij van 6 verschillende bieren, maar ook de Try Out box van 12 bieren die je zelf kunt uitzoeken. Naast de bieren worden ook de Wispe glazen goed verkocht.

Waarom is de Wispe bierwinkel een bezoek waard?
Allereerst hebben we ruim 50 verschillende bieren, ook bijzondere bieren van andere kleine brouwerijen die je niet gauw ergens anders vindt. Bier is een wereld apart. In de winkel krijg je persoonlijk bieradvies en hulp bij het uitzoeken van een origineel cadeau, met ruimte voor de eigen ideeën van de klant.

We verkopen verder ook de jenever en likeuren van Anker Weesp, die achter in de winkel worden gestookt. De dranken van Anker Weesp kun je hier proeven. Ook het brouwlab van Wispe staat achter in de winkel, daar worden door de brouwers de nieuwe recepturen ontwikkeld. Er is dus genoeg te ervaren met een assortiment dat uit veel meer bestaat dan alleen de Wispe bieren.

Dankjewel Wendy en succes!

Wil je ook een leuke baan bij Wispe? Wijn zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Kijk voor al onze vacatures op www.wispe.nl/vacatures

Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.