Wat is je geboortedatum?

Je moet minimaal 18 jaar zijn om toegang te krijgen tot de website

Dit is een ongeldige datum!

Vink deze optie niet aan als dit apparaat ook door anderen gebruikt wordt

  • De plannen voor 2017

    Achter de schermen zijn we alweer druk bezig met een nieuwe Wispe mijlpaal. Onze eigen Wispe brouwerij in Weesp.

    Lees meer
  • Denk anders, drink Wispe

    Meer van hetzelfde? Natuurlijk niet. Bier is een natuurproduct en kent enorm veel smaken. Dát verschil willen wij jou laten proeven. Drie broers die vanuit Weesp tegen de stroom in brouwen.

    Ons verhaal

Onze bieren

Wat onze bieren met elkaar gemeen hebben? Dat is dat ze allemaal ambachtelijk worden gebrouwen met de beste ingrediënten. De bieren verschillen in hun uitgesproken smaak en stijl. Met ons gevarieerde aanbod brouwen we zeker een bier waar je volop van kunt genieten.

ontdek onze bieren

Ons verhaal

Drie broers en een oude vestingstad waar de laatste brouwerij in 1920 haar deuren sloot. In 2009 begonnen Jerrit, Jitze en Remko Vellenga aan het avontuur om Weesp als bierstad weer op de kaart te zetten. Nu zeven jaar later zijn er plannen voor een eigen brouwerij op een van de mooiste plekjes van de stad.

lees ons verhaal

De brouwerij

Aan een goed glas Wispe gaat een heel proces vooraf: van de brouwgranen, hop- en kruiden, tot het brouwen, rijpen en bottelen van ons bier. Bij ons brouwproces staan kwaliteit, duurzaamheid en onze omgeving centraal. Nog even en je kunt het brouwproces met eigen ogen aanschouwen en de vers getapte bieren komen proeven in onze brouwerij.

Meer over de brouwerij